15. januar 2012

pump it up..

eller bling it up and protect your shoes kunne man også have kaldt indlæget, men så mistede man jo den lækre sangtitel right? ;) Amalie og jeg er begge tossede med sko.. ligesom de fleste andre piger. Derfor har jeg samlet alt det der sad på toppen af min kransekage så i kan nyde det bare ved at scrolle.. lækkert ik? Sko tilbehør, upcycle projekter og ballerinaer der kan foldes.. GO CRAZY BITCHES!!!! (undskyld mit franske)
1. Kæder! Gør et par kedelige heels lidt mere rå med kæder der kan sættes på efter behov :D
2. Bling bling! En slags ringe til din skos eneste finger! De fås også i en cool udgave med nitter til ikke-gangsters ;)
3. Solemates som disse små plastikbasser er døbt, sættes under hælen og beksytter dem fra brosten, græsplæner o.s.v. = GENIALT!
4. Shuella - en paraply til dine heels! Tages på over dine undlings pumps og beskytter dem mod det danske vejr! Praktiske? Ja Flotte? Not so much.. men hey! De er for dine skos eget bedste girl!

Du kan også folde dig ud og gå hele vejen, ved at beklæde dine pumps med funky stof, eller måske få nogle af de kolde vinteraftener til at gå med det vildeste pallietprojekt! Jeg tænker marineblåt velour? :D Man kunne også bare give den gas med glimmerdåsen! (Google det, der er 1000 how-to's på det projekt!)

At jazze dine såler op er også suuuuper sweet, og pretty easy! Hvad er du mest til? Glitter eller color-blocking? Du ku også bare spraymale sålen rød og lade som om.. hvis du forstår sådan en lille én ;)

Som lovet! Ballerinaer der kan foldes sammen og stoppes ned i en lille pung. Perfekte til byturer hvor fødderne dunker efter en lang nat på dansegulvet og man bare gerne vil hjem uden brækkede lemmer eller bare tær' ;) De får i et væld af farver, så der er noget til en hver smag :D

If the shoe dosn't fit.. MAKE IT FIT! Frem med saksen og pallietterne! Så slipper du for at hugge en hæl eller klippe en tå for at få skoen til at passe til resten af dit ønskelook. Selv tak ;)
- C <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar