25. november 2011

boller spækket med kerner!

4dl vand. 1dl yoghurt naturel. 10g gær. 1spsk honning. 1spsk salt. 300g kerner (hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø you name it). 200g grahamsmel. ca 225g hvedemel. 1 æg
- Opløs gæren i vand og yoghurt. Bland derefter honning, salt, kerner, grahamsmel og hvedemel i og rør det sammen til en lidt "grødet" dej. Sæt dejen i køleskabet i ca. 1 time.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Form dejen med en spiseske på en bageplade, som derefter skal pensles med et æg. Man kan eventuelt drysse dem med lidt hvedemel.
- Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.

tip: bollerne er perfekte som sandwichboller til madpakken. Fyld dem på godt pålæg og en masse grøntsager. De fungerer også perfekt til morgenmad :-)
Amalie

2 kommentarer:

  1. Sikke en sød blog! (-:

    Kram - http://sidselkh.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha' Sidsel (:
    - C & Amalie

    SvarSlet