4dl vand. 1dl yoghurt naturel. 10g gær. 1spsk honning. 1spsk salt. 300g kerner (hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø you name it). 200g grahamsmel. ca 225g hvedemel. 1 æg
- Opløs gæren i vand og yoghurt. Bland derefter honning, salt, kerner, grahamsmel og hvedemel i og rør det sammen til en lidt "grødet" dej. Sæt dejen i køleskabet i ca. 1 time.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Form dejen med en spiseske på en bageplade, som derefter skal pensles med et æg. Man kan eventuelt drysse dem med lidt hvedemel.
- Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
tip: bollerne er perfekte som sandwichboller til madpakken. Fyld dem på godt pålæg og en masse grøntsager. De fungerer også perfekt til morgenmad :-)
Amalie
Sikke en sød blog! (-:
SvarSletKram - http://sidselkh.blogspot.com/
Tak skal du ha' Sidsel (:
SvarSlet- C & Amalie